Rólunk

Eliza Vendégház

Vendégházunk a 83-as főút mentén, Városlőd község külterületén, a 8-as számú főúttól  egy km-re található. Ezen a könnyen megközelíthető helyen a Bakony erdejével három oldalról körülvéve építettük fel modern, igényes belső térrel, kényelmes szobákkal vendégházunkat. 

Szeretnénk ha nem csupán szálláshelyként gondolnának ránk,hanem elsősorban családok,barátok összejöveteleinek helyszíneként ajánlkozunk.A zavartalan erdei környezet,a gyönyörűen parkosított kert ,a tágas,otthonos társalgó ehhez kiváló alapot ad,de azon vagyunk,hogy a nálunk töltött idő tartalmasan is teljen.

Fedett teraszunkon grillező-bográcsozó sarkot alakítottunk ki kemencével,így vendégeink a közös sütés-főzés és a szabadban együtt elfogyasztott ebéd,vacsora élményével gazdagodhatnak.Ha eközben zenét hallgatni támadna kedvük,bátran megtehetik,mert szomszédok híján nálunk ezzel senkit sem zavarnak.

Erdei kilátással rendelkező szabadidő teremünkben biliárd,ping-pong,darts és csocsó játékra van lehetőség.A gyönyörű sziklakertre táruló szaunatér exkluzív kialakítású finnszaunával,infraszaunával,sószobával és pihenőtérrel kényezteti vendégeinket.

Ha kellően kipihenték magukat,induljanak egy kellemes bakonyi kirándulásra,nálunk túravezetést is kérhetnek.De aztán várjuk vissza Önöket ...